Zadeni vstopnico za premierni ogled filma Pet legend v Planetu Tuš Koper

Datum: 22.11.2012 Kraj: Koper

Želiš BREZPLAČNO VSTOPNICO za premierni ogled filma PET LEGEND (sinhronizirano v slovenščino) v Planetu Tuš Koper? Podelili bomo 5x po 2 vstopnici za premiero, ki bo v nedeljo, 25.11.2012 ob 17:00 v Planetu Tuš Koper.

Zadeni vstopnico za premierni ogled filma Pet legend v Planetu Tuš Koper

Kako do PREMIERNE VSTOPNICE?
V nagradno žrebanje boste vključeni vsi, ki boste našteli vsaj tri imena pravljičnih likov iz filma Pet legend in odgovor poslali na e-poštni naslov nagrada@cineplexx.si

Zraven odgovora obvezno navedite tudi vaše ime in priimek ter naziv filma, za katerega podeljujemo nagrado..
  

Soglašam, da družba Cineplexx d.o.o. uporabi zgoraj navedene podatke za namene obveščanja o nagradnih igrah in kino programu v poslovalnicah Planet Tuš Celje, Planet Tuš Koper, Planet Tuš Kranj, Planet Tuš Maribor in Planet Tuš Novo mesto. Moje osebne podatke lahko družba Cineplexx d.o.o. obdeluje do preklica moje pisne privolitve. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem s telefonskim klicema številko 059 73 36 35 ali na drug primeren način v pisni / elektronski obliki na kino@cineplexx.si. Seznanjen sem, da moj elektronski naslov in telefonsko številko mobilnega telefona obdeluje družba Cineplexx d.o.o., ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen na naslovu Mariborska 128, Celje.

Družba Cineplexx d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ali telefonske številke mobilnega telefona ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Družba Cineplexx d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto ali sms-e zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila ali sms-e družbe Cineplexx d.o.o..