Nagrajenci nagradne igre »Zambezija«

Datum: 18.04.2013 Kraj: Koper

Nagradna igra Zambezija je zaključena.

Nagrajenci nagradne igre »Zambezija«

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje se glasi: Kai.

Izžrebali smo 6 srečnežev, ki prejmejo otroško majico s kratkimi rokavi:

  • Meta Jakopič, Blagovica
  • Janja Albinini, Kropa
  • Matija Škrabl, Rogaška Slatina
  • Nik Murgič, Tržič
  • Tjaša Grčar, Celje
  • Eva Mrsic, Maribor 

Vse nagrade so z motivom filma. Za nagrade je poskrbela distribucija Blitz Film. Nagrajencem iskreno čestitamo in vas vabimo, da še naprej sodelujete v naših nagradnih igrah. 

Udeleženci izrecno soglašajo in prostovoljno dovoljujejo, da osebni podatki vodijo, zbirajo in uporabljajo za obdelavo pri družbi Cineplexx d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, in sicer za namene izvedbe te nagradne igre, plačila akontacije dohodnine, potrošniške raziskave, prilagoditve ponudbe posameznim uporabnikom, izboljšanja kvalitete ponudbe in storitev ter za namene neposrednega trženja, kar zlasti vključuje pošiljanje prilagojenih ponudb, promocijskega gradiva, revij, časopisov, nagradnih natečajev in razpisov v oglaševalske namene in vabil na dogodke ter anketiranje in zbiranje naročil, in sicer prek poštnih storitev, elektronske pošte, sporočil SMS/MMS ter tudi glasovnih in video klicev.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli zahteva posredovanje podatkov o njem pri upravljavcu oziroma lahko prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v tej igri za namene neposrednega trženja, in sicer pisno na naslov upravljavca: Cineplexx d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana. Upravljavec zbirke osebnih podatkov mora osebne podatke uporabnika izbrisati oziroma posredovati uporabniku najkasneje v 15 dneh od zahteve oz. v enakem roku sporočiti, da podatkov ne bo posredoval. Organizator nagradne igre jamči, da podatki, ki jih bodo sodelujoči posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije.