Hipermarket Tuš Koper

Hipermarket Tuš Koper

V Planetu Tuš Koper vas pričakuje moderen, bogato založen in kupcem prijazen hipermarket. Med policami in na oddelkih, ki se razprostirajo na kar 3.000 m2, vam bodo pri nakupih pomagali prijazni zaposleni. Z bogato ponudbo več kot 30 tisoč izdelkov pa bomo poskrbeli, da boste v njem našli vse, kar potrebujete, in da boste dobili ideje za vaše kuharske mojstrovine.

Poseben poudarek smo v njem namenili ponudbi svežega programa – oddelkom sadja in zelenjave, delikatesi, ribarnici, mesnici, oddelku kruha in pekovskega peciva ter bogati izbiri že pripravljenih toplih in hladnih malic. V našem hipermarketu v Planetu Tuš Koper smo dopolnili ponudbo bio izdelkov ter bogato založili našo vinoteko. Še posebej pa smo prisluhnili željam in navadam naših primorskih kupcev in ponudbo bogato dopolnili z lokalno specifičnimi proizvodi in dobavitelji.

Poleg sveže, estetske in pregledne ureditve se supermarket odlikuje s številnimi ekološko naprednimi rešitvami, s katerimi skrbimo za okolje. Odločitev o nakupu pa našim kupcem olajšamo z garancijo kakovosti, ki jo ponujamo le v trgovinah Tuš, ter številnimi akcijami, popusti in klubskim programom ugodnosti – Tuš klubom.