H&M

H&M

Trgovina H&M v centru Planet Tuš Koper je v eni etaži, njena prodajna površina pa meri približno 1400 m2. V trgovini lahko najdete najnovejše trende za ženske, moške in otroke. V novi trgovini H&M je na voljo tudi kolekcija za nosečnice.

Moda H&M je namenjena vsem in prav vsakdo lahko v njej najde svoj osebni slog. Modno filozofijo podjetja zaznamujejo izjemna oblikovalska ustvarjalnost, raznolikost, variacije in individualnost. Ponudbo v trgovinah dnevno dopolnjujemo z novimi izdelki, stranke pa lahko pri nas vedno znova najdejo nov navdih za oblačenje.

Ženske kolekcije so namenjene modnim ženskam vseh starosti. Obsežna ponudba zajema tako aktualne osnovne izdelke Basic kot tudi brezčasno klasiko, športna oblačila in super aktualno modo. Kolekcije dopolnjujejo ustrezni modni dodatki, spodnje perilo in čevlji.

Moške kolekcije so namenjene širokemu krogu strank, v njih pa lahko najdete brezčasno, kakovostno izdelano klasiko, izdelke Basic, oblačila za prosti čas in modne sezonske izdelke, ki odražajo najaktualnejše trende.

Ponudba za otroke je razdeljena na različne koncepte: za dojenčke (0–18 mesecev), otroke (1,5–8 let) in mladino (9–14 let). Kolekcije niso samo praktične, trpežne, varne in udobne, temveč tudi modne in elegantne.