O Planetu

V Kopru se nahaja naš najnovejši in največji Planet Tuš, objekt, velik kot 10 nogometnih igrišč. V njem je na enem mestu združena ponudba zabave, rekreacije, nakupovanja, kulinarke, druženja in preživljanja prostega časa. 

Pestro ponudbo Planeta Tuš v Kopru zaokrožujejo Tušev hipermarket, drogerija, številne trgovine priznanih modnih blagovnih znamk in storitveni lokali. Skupaj je v njem več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov.

Trgovska ponudba je dopolnjena z različnimi možnostmi zabave, rekreacije in druženja za vso družino. Na enem mestu ponuja multikino, bowling, biljard, otroško igrišče, prostor za koncerte in pestro gostinsko ponudbo. 

S 6 modernimi in tehnološko dovršenimi kino dvoranami je Planet Tuš največje kinematografsko središče na Primorskem. V avli pred dvoranami je za sladkosnede in žejne gledalce na voljo pestra ponudba prigrizkov in pijač. 

Bowling center Planet Tuš Koper gostom ponuja moderno bowling dvorano s kar 14 elektronskimi bowling stezami, na katerih se lahko naenkrat zabava in rekreira več kot 70 oseb. V večernih urah se plesišče ob bowlingu spremeni v prostor za koncerte in disco zabave.

Ponudbo Planeta Tuš dopolnjujejo več biljard miz, na katerih se lahko pomerijo ljubitelji te igre.

V Planetu Tuš je veliko otroško igrišče Oslarija z modernimi igrali, plezali in pravljičnim kotičkom, v katerem redno potekajo različne ustvarjalne delavnice in bralne urice. Za najmlajše organiziramo tudi rojstnodnevne zabave.

Raznolike vsebine dopolnjuje gostinska ponudba – s Tuš restavracijo, slaščičarno, kavarnami in bari.

Za udobje kupcev smo poskrbeli s kar več kot 1000 parkirnimi mesti, za mlade mamice pa smo v garažni hiši rezervirali tudi širša, posebej zanje namenjena parkirna mesta.