O Planetu

V Kopru se nahaja naš najnovejši in največji Planet Tuš, objekt, velik kot 10 nogometnih igrišč. V njem je na enem mestu združena ponudba zabave, rekreacije, nakupovanja, kulinarke, druženja in preživljanja prostega časa. 

Pestro ponudbo Planeta Tuš v Kopru zaokrožujejo Tušev hipermarket, drogerija, številne trgovine priznanih modnih blagovnih znamk in storitveni lokali. Skupaj je v njem več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov.

Trgovska ponudba je dopolnjena z različnimi možnostmi zabave, rekreacije in druženja za vso družino. Na enem mestu ponuja multikino, biljard, otroško igrišče, prostor za koncerte in pestro gostinsko ponudbo. 

S 6 modernimi in tehnološko dovršenimi kino dvoranami je Planet Tuš največje kinematografsko središče na Primorskem. V avli pred dvoranami je za sladkosnede in žejne gledalce na voljo pestra ponudba prigrizkov in pijač. Ponudbo Planeta Tuš dopolnjujejo več biljard miz, na katerih se lahko pomerijo ljubitelji te igre.

V Planetu Tuš je veliko otroško igrišče Oslarija z modernimi igrali, plezali in pravljičnim kotičkom, v katerem redno potekajo različne ustvarjalne delavnice in bralne urice. Za najmlajše organiziramo tudi rojstnodnevne zabave.

Raznolike vsebine dopolnjuje gostinska ponudba – s Tuš restavracijo, slaščičarno, kavarnami in bari.

Za udobje kupcev smo poskrbeli s kar več kot 1000 parkirnimi mesti, za mlade mamice pa smo v garažni hiši rezervirali tudi širša, posebej zanje namenjena parkirna mesta.