Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v nakupovalno-zabaviščnem centru Planet Tuš, ki je namenjen otrokom starim od 4. do 12. leta. V njem izvajamo animacijo za otroke, različne delavnice, dogodke za otoke, nagradne igre in praznovanja rojstnih dni.

Animacija je zagotovljena pod nadzorom marljivih in vestnih animatorjev, ki otrokom odpro vrata v svet zabave, kjer so različna plezala in tobogani, omogočijo jim risanje, barvanje, sestavljanje kock in ustvarjanje z različnimi materiali. Kotiček je odprt tudi v času šolskih počitnic in je odličen prostor za preživljanje prostega časa otrok. Animacija se obračuna po ceni 1€ na uro za enega otroka. Mlajši otroci v kotiček zaradi varnostnih omejitev ne morejo, lahko pa se skupaj s starši zabavajo na otroškem igralu v Planet/Bowling baru. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj. Z igrali v igralnici je potrebno ravnati previdno in v skladu s hišnim redom igralnice.

Naši animatorji izvajajo tudi nepozabne rojstnodnevne zabave za otroke. Zanesljiv in kreativen kolektiv poskrbi za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali, zato ne izgubljajte časa in energije z lastno organizacijo in iskanjem prostora za otroško zabavo. Izbirate lahko med naslednjimi rojstnodnevnimi zabavami za vašega otroka:

  • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (traja 2 uri oziroma po želji tudi 3 ure, primerna za otroke od 4. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava na Bowlingu (traja 2 uri oziroma po želji tudi 3 ure, primerna za otroke od 7. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (traja 3 ure, primerna za otroke od 6. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava v VIP sobi (traja 2 uri, primerna za otroke od 10. leta dalje),
  • tematske rojstnodnevne zabave (trajanje po dogovoru, primerna za otroke od 4. leta dalje).

V Oslariji Koper vam ponujamo naslednje tematske rojstne dneve:

  • Divje rajanje z Indijanci: Dobrodošli v indijski vasi. Z nami boste preživeli čudovito popoldne. Naučili se bomo skrivnosti, spretnosti in modrosti indijanskih starešin. S plesom in petjem bomo priklicali sonce, ki bo pregnalo deževne oblake.
  • Gusarji na zapuščenem otoku: Skozi različne preizkuse bomo preverili, če si iz pravega testa za plovbo po nevarnem Črnem morju. Premagati bo potrebno nešteto ovir, razvozlati marsikatero uganko in premagati nasprotnike v krvavih bitkah. Le najbolj zavzetim gusarjem se bo uspelo dokopati do dolgo izgubljenega zaklada.
  • Princi in princeske: Za devetimi gorami in devetimi vodami se nahaja dežela blišča in glamurja. Kot se za kraljevi dvor spodobi, se bomo deklice spremenile v čisto prave princeske, fantje pa v pogumne prince, ki bodo na dvoru prirejali viteške spopade. Pomagali bomo poiskati izgubljeni princeskin čeveljček in si izdelali svoje edinstvene krone.
  • Džungla: Povabi svoje prijatelje na nevarno in dogodivščin polno potovanje skozi džunglo! Spoznali bomo mnoge nevarne, prikupne in eksotične živali ter se v nam najljubše tudi preobrazili. Čaka nas veliko kreativnih, zabavnih in poučnih igric.
  • Plesni rojstni dan (primeren za otroke od 7 let naprej): Zabavajte se z nami v VIP sobi, kjer bomo skupaj zaplesali ob norih ritmih popularne glasbe. Pomerili se bomo v plesnem tekmovanju, na katerem se bodo odkrivali novi talenti. Čakajo nas zabavne glasbene in plesne igre. 

Poleg animacije na rojstnodnevnih zabavah pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi otroškimi meniji mehiške restavracije Mama Chico. Meniji so pripravljeni s posebno skrbnostjo in prilagojeni željam otrok. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta ali sveže pripravljen sladoled, s katero se posladka slavljenec in njegovi povabljenci. Slavljenec prejme tudi naše darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin za najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in cenah dobite v delovnem času otroškega kotička pri animatorjih ali na telefonski številki 059 73 43 97 (od ponedeljka do petka od 16. do 20. ure in ob sobotah od 10. do 20. ure).