Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v nakupovalno-zabaviščnem centru Planet Tuš, ki je namenjen otrokom starim od 4. do 12. leta. V njem izvajamo animacijo za otroke, različne delavnice, dogodke za otoke, nagradne igre in praznovanja rojstnih dni.

Animacija je zagotovljena pod nadzorom marljivih in vestnih animatorjev, ki otrokom odpro vrata v svet zabave, kjer so različna plezala in tobogani, omogočijo jim risanje, barvanje, sestavljanje kock in ustvarjanje z različnimi materiali. Kotiček je odprt tudi v času šolskih počitnic in je odličen prostor za preživljanje prostega časa otrok. Animacija se obračuna po ceni 1€ na uro za enega otroka. Mlajši otroci v kotiček zaradi varnostnih omejitev ne morejo, lahko pa se skupaj s starši zabavajo na otroškem igralu v Planet/Bowling baru. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj. Z igrali v igralnici je potrebno ravnati previdno in v skladu s hišnim redom igralnice.

Naši animatorji izvajajo tudi nepozabne rojstnodnevne zabave za otroke. Zanesljiv in kreativen kolektiv poskrbi za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali, zato ne izgubljajte časa in energije z lastno organizacijo in iskanjem prostora za otroško zabavo. Izbirate lahko med naslednjimi rojstnodnevnimi zabavami za vašega otroka:

  • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (traja 2 uri oziroma po želji tudi 3 ure, primerna za otroke od 4. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava na Bowlingu (traja 2 uri oziroma po želji tudi 3 ure, primerna za otroke od 7. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (traja 3 ure, primerna za otroke od 6. leta dalje),
  • rojstnodnevna zabava v VIP sobi (traja 2 uri, primerna za otroke od 10. leta dalje),
  • tematske rojstnodnevne zabave (trajanje po dogovoru, primerna za otroke od 4. leta dalje).

V Oslariji Koper vam ponujamo naslednje tematske rojstne dneve:

  • Divje rajanje z Indijanci: Jaz biti poglavar Rdeča vrana. Dobrodošli v indijski vasi Oslarija. Z nami boste preživeli čudovito popoldne. Zaupal vam bom vse svoje skrivnosti, spretnosti in modrosti. S plesom in petjem bomo priklicali dobrega duha, ki nam bo izpolnil vse želje. Le najbolj pogumni Indijanci lahko postanejo poglavarji plemena Oslarija.
  • Gusarji na zapuščenem otoku: Starodavni zemljevid nas bo pripeljal do bogatega zaklada, ki ga skrbno stražijo strašni gusarji na otoku Oslarija. Plovba po Črnem morju bo nevarna, premagati bo potrebno nešteto ovir, razvozlati marsikatero uganko in se izogniti krvavim bitkam. Le najbolj zavzetim gusarjem se bo uspelo dokopati do dolgo izgubljenega zaklada.
  • Princi in princeske: Za devetimi gorami, sedmimi morji, petimi jezeri, tremi rekami in ovinkom na desno, pred velikim kostanjem se nahaja dežela La Oslarija. V njej se je prebudil strašni zmaj Oslaraj in ukradel ... Le koga je ukradel? Pridi v deželo La Oslarija, se sprehodi skozi kraljevi labirint in na koncu premagaj strašnega zmaja. Pomagaj poiskati izgubljeni princeskin čeveljček in izdelaj si čisto svojo unikatno krono.
  • Miki Miška: Moje ime je Miki/Mini in bom danes z vami, na najbolj nori Mikijevi/Minini zabavi. Potoval/a sem po celem svetu in pripravljal/a najbolj imenitne rojstnodnevne zabave. Igrajte se z menoj različne kreativne igrice in izdelajte si čisto svoja mišja ušesa. Pridružite se nam na najboljši mišji zabavi v mestu.
  • Pika Nogavička: Pozdravljeni otroci! Mene prav gotovo že poznate, če pa me ne, sem Pika Nogavička. Tukaj z menoj sta moja dobra prijatelja Anica in Tomaž. Hm, zagotovo vas zanima, zakaj sem danes tukaj in ne v Vili Čira Čara, kjer sicer živim. Veste, pri nas je zadnje čase sila dolgčas, odpravila sva se iskati pustolovščine. Vsi željni Pikinih dogodivščin pridružite se nam na zabavi, kjer ne manjka norčij.

Poleg animacije na rojstnodnevnih zabavah pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi otroškimi meniji mehiške restavracije Mama Chico. Meniji so pripravljeni s posebno skrbnostjo in prilagojeni željam otrok. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta ali sveže pripravljen sladoled, s katero se posladka slavljenec in njegovi povabljenci. Slavljenec prejme tudi naše darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin za najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in cenah dobite v delovnem času otroškega kotička pri animatorjih ali na telefonski številki 059 73 43 97 (od ponedeljka do petka od 15. do 20. ure in ob sobotah od 10. do 20. ure).