Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v Planetu Tuš, ki je namenjen vsem otrokom.

Varstvo otrok

Vsak dan v odpiralnem času Oslarije poteka varstvo za otroke, stare od 4. do 12. let. Varstvo je zagotovljeno pod nadzorom marljivih in vestnih animatork. Obračuna se po ceni 1 € za vsako začeto uro. Mlajši otroci v kotiček, zaradi varnostnih omejitev, ne morejo, lahko pa se skupaj s starški zabavajo na plezalu v Planet / Bowling baru. V Oslariji se otrokom odpre svet zabave, ki jih nudijo različna plezala in tobogani, lahko pa tudi rišejo, barvajo pobarvanke ali sestavljajo kocke. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj, z igrali v igralnici pa je potrebno ravnati previdno in v skladu s »hišnim redom« igralnice. 

Praznovanje rojstnih dni

Za svojega otroka želite le najboljše, približuje se njegov rojstni dan in želite mu pripraviti nepozabno praznovanje. Priprava posebnega praznovanja zahteva veliko energije, vi pa nimate pravih idej, imate prostorsko stisko ali pa preprosto želite tokrat poskusiti nekaj novega?

Otroški kotiček Oslarija je pravi naslov za vas in vašega slavljenca. Naši animatorji lahko poskrbijo za različne vrste rojstnodnevnih zabav za vse otroke; zanesljiv in utečen kolektiv bo poskrbel za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga boste skupaj z otrokom še dogo spominjali.

Izberite rojstnodnevno zabavo po vaših željah:

  • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (2 uri, od 4 let naprej),
  • rojstnodnevna zabava na bowlingu (2 uri, od 7 let naprej),
  • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (3 ure, od 6 let naprej),
  • tematske rojstnodnevne zabave (po dogovoru, od 4 let naprej). NOVO!

Za otroke poleg animacije pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi meniji v Restavraciji La Storia. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta ali okusen sladoled naše slaščičarne De la Creme, s katerim slavljenec počasti svoje vrstnike. Slavljenec prejme tudi darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin za najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in njihovih cenikih dobite pri animatorkah v kotičku ali na Oslarijini telefonski številki (v času delavnika otroškega kotička).

 

Sponzor otroškega kotička Oslarija je Podravka.